Haberler

Lawbreakers Oynanış Videosu Yayımlandı

LawBreakers Oynanış Videosu Yayımlandı Epic Games stüdyolarında yıllarca büyük oyunlarda adı geçen Cliff Bleszinski firmadan ayrıldıktan sonra kendi açtığı oyun firması Boss Key Production tarafından geliştirilen ve şirketin ilk oyunu olacak olan LawBreakers için oynanış videosu paylaşıldı.

lawbreakers-cikis-tarihi-fragman-oynanis-videosu-karakterler-hikaye-arena-harita-detaylar-sistem-gereksinimleri

LawBreakers Oynanış Videosu Yayımlandı

Epic Games stüdyolarında yıllarca büyük oyunlarda adı geçen Cliff Bleszinski firmadan ayrıldıktan sonra kendi açtığı oyun firması Boss Key Production tarafından geliştirilen ve şirketin ilk oyunu olacak olan LawBreakers için oynanış videosu paylaşıldı.

LawBreakers shooter FPS oyunu olarak karşımıza çıkıyor ve sadece PC için geliştiriliyor. Arena tabanlı bir FPS oyunu olacak olan LawBreakers aslında ilk proje olarak başlandığında bir Free to Play oyunu olarak çıkış yapacaktı. Fakat sonradan alınan bir karar ile oyun ücretli hale dönüştü. Oyunun demo hali ilk olarak PAX East etkinliğinde gösterilecek ve Cliff Bleszinski oyunun etkinlikteki sunumunu da kendisi yapacak. Oyunda bir çok sınıf bulunuyor ve sahip olacağımız yeteneklerde bir hayli fazla. Ayrıca karakterlerin Rocket Jump tarzı bir yeteneği de mevcut. Paramparça olunabilen bu oyunda yer çekimi gibi bazı ögelerde zorlayıcı ve bulunduğumuz arena ise tamamen heyecan verici.

LawBreakers çıkış tarihi henüz belirlenmemiş durumda. Fakat bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirecek.

LawBreakers Oynanış Videosu

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title