Haberler

Lavrov: Daha Fazla Kan Dökülecek

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi yapan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna Devlet Başkanı Petr Poroşenko'nun ateşkes süresini uzatmama kararının; Rus, Alman, Fransız ve Ukraynalı liderler tarafından daha önce yapılan anlaşmaları bozduğunu kaydetti.

UKRAYNA'NIN BİLE TAHMİN EDEMEYECEĞİ SONUÇLARA YOL AÇACAK

Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Lavrov, Poroşenko'nun ateşkes süresini uzatmama kararının Rus, Alman, Fransız ve Ukraynalı liderler tarafından daha önce yapılan anlaşmaları bozduğunun ve kan dökülmesine sebep olduğunun altını çizdi. Lavrov bu kararın Ukrayna'nın tahmin bile edemeyeceği sonuçlara yol açacağını belirtti" ifadeleri yer aldı.

"TARAFLAR BİR AN ÖNCE GÖRÜŞMEE BAŞLAMALI"

Aynı zamanda, gönüllü ülkelerin ortak bir şekilde çalışarak çatışmaların en kısa zamanda sona ermesi, insani problemlerin çözülmesi ve Ukrayna'nın iç krizinin sona ermesi amacıyla tarafların görüşmelere başlaması için tüm güçlerini ortaya koymaları gerektiği belirtildi.

Bunun üzerine Kerry, aynı hedeflere sahip olduğunu, fakat hedefe ulaşmak için seçilen yolda bazı fikir ayrılıkları yaşadığını bildirdi.

BİN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Poroşenko, 10 günlük ateşkes süresinin sona ermesiyle, dün özel operasyonlara devam etme kararı aldı.

Ukrayna kolluk kuvvetleri ateşkesin sona ermesiyle birlikte ayrılıkçıların olduğu bölgeyi ablukaya aldı. Saldırılarda hayatını kaybeden milislerin sayısının bine ulaştığı iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Petro Poroşenko Sergey Lavrov Ukrayna Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Kevin Koster:

Rusya! tarihin 1917''den önce de kanlı, 1917''den sonra da kanlı, 1989''dan sonra da. Kan dökmek senin hayat biçimin.

4
1
yanıtYanıtla
TURAN:

Ruslara güven olmaz. Putin iyi bir katıldır. Her türlü işgalı yaparlar. Tarıhın en berbat devleti Ruslardır. İngilizler onlardan geri kalmaz. Amerıkanın Irakı işgalını fırsat bilip kendileride başga ülkeleri işgal ediyor. amerika ne yaptı demokrası adı altında Irakın haline bakın. Türkiyede yaşayan kardeşlerimiz uyanık olun. Bizi fırsat bulsunlar bunlardan kötü ederler. Herkes akıllı olsun.

3
0
yanıtYanıtla
CEVCAH:

EN TEHLİKELİ İKİNCİ MİLLİET RUSLAR BİRİNCİSİ İNGİLTERE İKİSİDE SİNSİ DİKKAT EDİN HATTA TÜRKİYEYE TURİST ADI ALTINDA GELEN RUS VE İNGİLİZLERİN BİR ÇOĞU İSTİHBARAT ELEMANIDIR HABERİNİZ OLSUN HEPSİNİN GÖZLERİNİN İÇİNİ BAKIN YAPI GEREĞİ SİNSİ MİLETTİR BU İKİ MİLLET NE İSRAİL NE DE ALMAN NE FRANSIZ EN BERBAT VE EN TEHLİKELİSİ İNGİLİZ VE RUS

1
0
yanıtYanıtla
HAYATIZINDANGIBIoverseashouse@gmail.com:

Sizin kadar insani merak edip 4 yil takibe alan BABAŞKALARINA RASLAMADIM BIR DE ŞIKAYET EDINCE ASARIZ KESERIZ HEMEN TEHTIT EDIYORSUNUZ.

yanıt0
yanıt0
SİVRİHİSAR:

DÜNYANIN YEPYENİ BİR SÜPER GÜCE YANİ JANDARMASINA İHTİYAÇ VAR BARBAR RUSLAR EMPERYALİST ABD,BRİTANYA,FRANSA,YAMYAM ÇİN DÜNYAYI CEHENNEME ÇEVİRİYORLAR.

0
1
yanıtYanıtla
coşkun:

Ukrayna devleti,ADAM gibi savaşmazsa..Rusya adım adım işgal eder...İlk defa Rus yanlılarına ağır kayıp verdirdiler..Böyle devam ederse ülkelerini korurlar...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title