Haberler

Lars Lagerback'in Basın Toplantısı

İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Lars Lagerback, Hazırlık Maçında Karşılaşacakları Türk Milli Takımı'nın İyi Bir Takım Olduğunu Söyleyerek, "2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Favori Takımlar Var, Ama İyi Bir Kadro ve Uyum Yakalarsa Türkiye'nin de Şansı Olabilir" Diye Konuştu.

İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Lars Lagerback, hazırlık maçında karşılaşacakları Türk Milli Takımı'nın iyi bir takım olduğunu söyleyerek, "2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda favori takımlar var, ama iyi bir kadro ve uyum yakalarsa Türkiye'nin de şansı olabilir" diye konuştu.

İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Lars Lagerback, Conrad Oteli'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Avrupa Şampiyonası kadrosunu açıklamasına iki maç kala Türkiye gibi bir takımla oynamanın çok güzel olduğunu ifade eden Lagerback, "Türkiye'de olmaktan mutluyuz. Türkiye'nin bazı maçlarını izledim, Türkiye iyi bir takım. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda favori takımlar var, ama iyi bir kadro ve uyum yakalarsa Türkiye'nin şansı olabilir" dedi.

Galatasaraylı Linderoth'un kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Lagerback, kötü bir sakatlık geçiren Linderoth'un iyileşme sürecinin iyi başladığını, ancak sağlık durumu ve performansını değerlendirip, Avrupa Şampiyonası'nda milli takım kadrosunda yer alıp almayacağına karar vereceklerini sözlerine ekledi.

(İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title