Haberler

Lapseki Myo'da Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Okulun bahçesindeki tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özgür Özay, törendeki konuşmasında, ortak bir sevinci paylaşmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Özay, 14. dönem mezunlarını vermenin sevincini yaşadıklarını belirterek, velilere şöyle seslendi:

"Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz göz bebekleriniz, evlatlarınızı yaşam mücadelesinin içine başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti geldi. Ama onların istikballeriyle ilgili bir endişe duymayın. Bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Hedefleri için zamanı ve olanakları çok iyi planladılar. Ortaya koydukları projeler, ürünler ve dayanışmayla yürüttükleri çalışmalarıyla gerek sizin gerekse hocalarının emeklerini boşa gitmediğini ve gitmeyeceğini hepimize ispatladılar."

Konuşmaların ardından, öğrencilere mezuniyet belgeleri dağıtıldı.

Törene, Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Teğmen Emrah Avdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, davetliler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title