Haberler

Lapseki Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Çarpık yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Çarpık yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Çanakkale ve Lapseki'de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Yılmaz, Çanakkale 1915 Köprüsü'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Lapseki'nin 1915 Köprüsü ile popülaritesinin arttığını belirten Yılmaz, 26 Ocak'ta yapılacak köprü ihalesinin ardından 18 Mart 2017'de köprünün temelinin atılacağını hatırlattı.

Çanakkale Boğazı'na bir gerdanlık takılmasını istediklerini ifade eden Yılmaz, "Köprüyle Lapseki ve çevresinin değerinin oldukça arttığını görüyoruz. Bölgeye çok büyük bir talep var. Yatırım yapmak isteyen insanlar, şirketler ve firmalar var. Otelinden tutun diğer yatırımlara kadar bir çok yatırım için bizlere gelen ve yardım isteyen insanlar var. Biz de elimizden geldiği kadar Lapseki yerel yöneticileri olarak onlara destek olmaya çalışıyoruz." dedi.

İlçede imar konusuyla ilgili belli bir düzen olduğunu aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:

"Çarpık yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz. Bölgede nüfus artışı olacak. Birkaç yıl sonra bu bölgenin çekim merkezi Lapseki olacak. Bunu artık görüyoruz. Nüfusumuzun kısa süre sonra 50 binler civarında olacağı tahmin ediliyor. Böyle olunca da alt yapıdan üst yapıya kadar yatırımlarımızı en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sadece yerel yönetimin de bu şekilde çalışması yetmiyor. Hükümet tarafından yapılan hizmetlerin de buraya aktarılması gerekiyor. Aynı şekilde burada yaşayan insanların da esnafından tüccarına kadar buna göre kendilerini hazırlaması gerekiyor."

Kaynak: AA / Güncel

Eyüp Yılmaz Çanakkale Lapseki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title