Haberler

Lapseki Belediye Başkanı Ekim, Çalışmalarını Değerlendirdi

Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, proje ve çalışmalarını anlattı.

Belediye toplantı salonunda ilçedeki gazetecilerle bir araya gelen Ekim, bugüne kadar söz verdiği projeleri hayata geçirdiğini belirterek, "Seçim döneminde söz verdiğim 32 projemiz tamamlanmıştır. Henüz tamamlanmayan diğer projeleri de seçim dönemine kadar tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Şehri güzelleştirmek için elinden geleni yaptığını anlatan Başkan Ekim, şöyle devam etti:

"Batı projesi dediğimiz iskelenin batı kısmında çok önemli çalışmalarımız önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. Şehitlik için Kültür ve Turizm Bakanlığı'yla mutabakat sağlandı. Lapseki'ye bir şehitlik yapılacak. Gazi Süleyman Paşa'nın Avrupa'ya geçişi anısına da o bölgeye bir sal yapılacak."

İlçede kaliteli su kullanımı için çok çalıştıklarını belirten Ekim, "Normal seramikten 4 kat kadar daha pahalı antibakteriyel seramik fayansla depoları kapladık. 60 yıllık pik boruların ömrünü tamamladığı için 7 bin 350 metresi değişecek. Daha iyi su evlere verilecek" diye konuştu.

Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay

Yayıncı: Zafer Akpınar - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Gani Mehmet Ekim Lapseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title