Haberler

Laleli Esnafı'nın Paralarını Gasp Ettiği Belirlenen 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

İkitelli'deki 575 Bin Dolar ve 4 Bin Avro'nun Gasp Edilmesi Olayına Karışan 5 Kişi Sorgulamalarının Ardından Adliyeye Sevk Edildi.

İkitelli`deki 575 bin dolar ve 4 bin avro`nun gasp edilmesi olayına karışan 5 kişi sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Olaya karışan 7 kişi 3 gün önce çıkartıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Polisin yaptığı çalışmalarda çetenin elebaşısı ve eski polis olduğu belirtilen Cüneyt Gökçe`nin de aralarında bulunduğu 5 kişinin işlemleri tamamlandı. Yakalanan kişilerin üzerinde 1 adet kaleşnikof, 1 adet uzi, 4 adet tabanca, bu silahlara ait 351 adet fişek, gasp edilen paradan 374 bin dolar, 8 avro, 1 adet de otomobil ele geçirildi.

Gasp Büro Amirliği`nde işlemleri tamamlanan 5 kişi Beşiktaş`taki Ağır Ceza Mahkemesi`ne sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 5 kişinin arasında bulunan emekli astsubay Adil Mulgan tarafından temin eldiği iddia edilen silahların, Yavuz Avşar ve Ayvaz Avşar kardeşlere ait ve Mulgan`ın da Avşar kardeşlerin ortağı olduğu Küçükçekmece`deki tekstil atölyesinde ele geçirildiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title