Haberler

Lale Oraloğlu Toprağa Verildi

Tiyatro ve Sinema Oyuncusu, Yönetmen, Gazeteci ve Senarist Lale Oraloğlu, Toprağa Verildi.

Tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen, gazeteci ve senarist Lale Oraloğlu, toprağa verildi.

Oraloğlu için Teşvikiye'deki Hadi Çaman Tiyatrosu'nda düzenlenen törende, kızı Alev Oraloğlu, Galatasaray Lisesi mezunu, eski sporcusu ve Galatasaray futbol takımı taraftarı olan annesinin tabutuna sarı-kırmızı Galatasaray bayrağı örttü.

Törenin sunuculuğunu yapan tiyatro sanatçısı Hadi Çaman, ''Saygıdeğer sevgili ablamı, ustamı, mekanımda böyle konuk etmek istemezdim'' sözleriyle başladığı konuşmasında, Oraloğlu ailesine ve tüm tiyatro camiasına baş sağlığı diledi.

Alev Oraloğlu da, annesinin çok azimli, gururlu ve kıymetli bir insan olduğunu söyledi. Oraloğlu, ''Bana çok güzel bir anne oldu. Çok şanslıyım ki bu zamana kadar onunla yaşadım, öğrettiklerini alabildim. Güle güle anneciğim. Bir gün bir yerlerde buluşacağız'' dedi.

Tören, Lale Oraloğlu'nun daha önce seslendirdiği şarkı eşliğinde fotoğraflarının sunulduğu dia gösterisiyle sona erdi.

Törenen ardından sahneden alkışlar eşliğinde alınan Oraloğlu'nun tabutu, Teşvikiye Camii'ne kadar taşındı.

Teşvikiye Camii'nde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından, Oraloğlu'nun cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title