Haberler

Lahmacun Kenti Gaziantep'e Çin Restoranı Açıldı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde lahmacunu, kebabı ve baklavası ile tanınan Gaziantep'te açılan Çin restoranı büyük ilgi çekti.

Bir süre önce açılışı yapılan restorana akın eden Gaziantepliler, Çin, İtalyan ve Fransız mutfağından sunulan yemeklere büyük ilgi gösteriyor. Gaziantepli genç girişimci Tayfur Şahin tarafından Kavaklık Mahallesi'nde açılan restorana gelenler, ismini ilk kez duydukları yemeklerin tadına bakmanın mutluluğunu yaşıyor.

İşletmeci Tayfur Şahin, baklava, kebap ve lahmacundan sonra insanları dünya mutfağı ile tanıştırmak istediklerini belirtti. Yemekleri tadan müşterilerin şaşırdıklarını ve memnun kaldıklarını kaydeden Şahin, "Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne yeni bir mutfak tarzı getirdik. Lezzetin dorukta olduğu bir şehirde bunu sunmak çok zordu ama herkesin beğenisini kazandık" dedi.

Şahin, Gaziantep'te ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Çin mutfağından yemekler sunan ilk restoran olduklarını ifade ederek, "İsteyen herkes restoranımıza gelerek dünya mutfağının bu eşsiz lezzetlerini tadabilir" diye konuştu.

(OÇ-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title