Haberler

Lagendıjk'ten Ergenekon Değerlendirmesi

AB-türkiye Karma Parlamentosu Eş Başkanı Joost Lagendijk, Ergenekon Soruşturmasının Derinleştirilmesinden Memnuniyet Duyduğunu İfade Ederek, "Önemli Olan Büyük Balığa Ulaşmak" Dedi.

AB-Türkiye Karma Parlamentosu Eş Başkanı Joost Lagendijk, Ergenekon soruşturmasının derinleştirilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Önemli olan büyük balığa ulaşmak" dedi.

Derinleştirilen soruşturmayla ilgili İHA'ya açıklamalarda bulunan Joost Lagendijk, operasyon kapsamında gözaltına alınan kişileri tanımadığını belirterek, operasyonun derinleştirilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Joost Lagendijk, "Önemli olan burada alınan kişilerin sağlam delillerle alınmasıdır. Operasyonun derinleştirilmesinden, kendi adıma mutluluk duyuyorum. Önemli olan operasyonun daha da derinleştirilerek büyük balığa ulaşabilmektir" dedi. Büyük balığa ulaşılabilecek mi sorusu üzerine Lagendijk, "İnşallah" karşılığını verdi.

(YM-EY-EY-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title