Haberler

Lady Gaga İstanbul'a Ayak Bastı, Hayranları Coştu

Salı akşamı İTÜ Stadyumu'nda vereceği konser için İstanbul'a gelen Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, Atatürk Havalimanı'nda coşku ve gözyaşlarıyla karşılandı.

Salı akşamı İTÜ Stadyumu'nda vereceği konser için İstanbul'a gelen Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, Atatürk Havalimanı'nda coşku ve gözyaşlarıyla karşılandı. Ünlü yıldız, özel bir uçakla saat 18.45'te İstanbul'a geldi. Gaga, kendisini karşılamak için Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne akın eden genç hayranlarına imza dağıttı ve birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. Lady Gaga'dan imza almayı başaran hayranları sevinç gözyaşları döktü. Kıyafeti ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Amerikalı şarkıcı, havalimanından konaklayacağı otele geçti. Ünlü yıldızı karşılamaya gelen hayranlarından Buğra Tanır, Lady Gaga ilk kez İstanbul'da bir konser verecek. 6 yıldan beri beklediğimiz bir anı gerçekleştiriyor. Geldiği için bütün hayranları olarak çok sevinçliyiz dedi. Buse Yeter Uçar da, '5 seneden beri Lady Gaga'nın fanıyım. Bugün bütün hayallerimiz gerçek olacak. Lady Gaga'ya twitter üzerinden İslam dinine karşı diye bir çok yorum yapıldı. Ama insanlar şunu bilmiyor ki, Lady Gaga Müslümanlara en çok bağış yapan biri. Lütfen bunu bilin ve buna göre yorumunuzu yapın. Buradan da Niran Ünsal'a seslenmek istiyorum İslam adı altında Lady Gaga'nın gelmemesini istediler. Ama biz hepimiz burada onu bekliyoruz. Biz sizi konsere bekliyoruz Niran hanım diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lady Gaga Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title