Haberler

Ladik'te Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Ladik ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla araç konvoyu ve program düzenlendi.

Ladik ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla araç konvoyu ve program düzenlendi.

Ladik Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının desteğiyle organize edilen programda Türk bayraklarıyla donatılan araçlarla Ladik Otogarı'ndan Belediye Meydanı'na kadar araç konvoyu düzenledi.

Konvoy, burada Kaymakam Emrah Uzun, Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı, Mehmetçik için dua edildi.

Belediye Başkanı Özbalcı, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de terörle mücadele veren kahraman Mehmetçiklere destek amacıyla düzenlenen etkinlikte 7'den 70'e herkesin tek vücut olduğunu söyledi.

Türkiye'nin Afrin'de sadece terör örgütleriyle değil, terör örgütlerine destek veren yabancılarla da mücadele ettiğini anlatan Özbalcı, "Allah devletimizi, ordumuzu, Mehmetçiklerimizi, güvenlik güçlerimizi muzaffer eylesin." dedi.

Etkinliğe, Emniyet Müdür Vekili İlhan Güler, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Selim Özbalcı Afrin Ladik TSK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title