Haberler

Ladik Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi

Ladik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tarafından Açılan Kursuların Yıl Sonu Sergisi Düzenlenen Törenle Açıldı.

Ladik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kursuların yıl sonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Ladik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen sergi açılışına Havza Kaymakamı ve Ladik Kaymakam Vekili Azmi Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Küçükdemir, Ladik İlçe Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Özkan Yılmaz, Ladik Belediye Başkanı Kemal Kaplan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Erişkin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hadi Ergül, Cumhuriyet Savcısı Mine Seçkin, İlçe Hakimi Havva Yakar, daire amirleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halk Eğitim Merkezlerinin geçmişten geleceğe köprü görevini yaptığını belirten Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Küçükdemir, her yaştaki insanların güzel bir şekilde eğitilmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

Havza Kaymakamı ve Ladik Kaymakam Vekili Azmi Çelik ise "Kursiyerlerin kurs görmelerine fırsat tanıyan anne ve babaları, eğitim-öğretime katkı sağladıklarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

2007-2008 yılı içerisinde 36 değişik branşta 153 kurs açtıklarını belirten Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hadi Ergül, "Toplam 3 bin 550 kursiyer eğitimini başarıyla tamamladı. Milli benliğimizi ve kültür değerlerimizi koruyucu geliştirici, tanıtıcı ve benimsetici nitelikte her yaştan insanı eğitiyoruz" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından, Halk Eğitimi Merkezi'nin öğretmenler tarafından oluşturulan folklor ekibi ve güreş kursu ile kursiyerlerin gösterileri izleyenleri büyüledi.

(SAM-SA) 27.05.2008 17:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title