Haberler

    La Lıga: Espanyol 0-0 Atletico Madrid

    Arda Turan'ın yedek başladığı maçta Atletico Madrid, Espanyol deplasmanında 0-0'a razı olurken, üst üste 3. beraberliğini aldı.

    İspanya La Liga'nın 27. hafta mücadelesinde Atletico Madrid deplasmanda Espanyol ile karşılaştı. Power8 Stadı'nda oynanan mücadele başladığı gibi, 0-0 sona erdi.

    Mücadelede rakibine göre daha etkili oynayan Atletico Madrid, yakaladığı pozisyonlarda bir türlü ağları bulamadı. Başkent ekibinde Miranda, 45. dakikada rakibine dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve Atletico 45 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

    İkinci devrede de görüntü değişmedi ve Simeone'nin öğrencileri 10 kişi kalmanın da etkisiyle, fazla risk almadı. Diego Simeone, karşılaşmaya yedek kulübesinde başlattığı milli oyuncumuz Arda Turan'ı, 66. dakikada Gabi'nin yerine oyuna sürdü, ancak bu da çare olmadı. Mücadele golsüz sonuçlandı.

    Bu skorun ardından üst üste 3. maçında da beraberlik ile ayrılan Atletico madrid puanını 56 yaptı ve 4. sırada kalırken; şampiyonluk yolunda ağır bir darbe daha aldı. Espanyol ise puanını 33 yaptı.

    La Liga'nın 28. haftasında Espanyol deplasmanda Deportivo ile karşılaşacakken, Atletico Madrid ise evinde Getafe'yi konuk edecek.

    Hürriyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Diego Simeone Arda Turan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title