Haberler

Kyk Öğrencileri Gençlik Haftasında Giresun'un Doğası İle Buluşturuldu

Giresun Kredi ve Yurtlar Kurumu Türkiye'nin çeşitli illerinden okumak için gelen öğrencilere Gençlik haftası münasebeti ile piknik düzenleyerek gençleri Giresun'un temiz havası ve muhteşem yeşil doğası ile buluşturdu.

KYK, Şebinkarahisar Yurdu öğrencilerini Dikmetaş yaylasında düzenlenen piknikte bir araya getirdi. Dikmetaş yaylasında gençlik haftasında bir araya gelen öğrenciler çocukluğun vazgeçilmez oyunlarını oynayarak gençlik haftasını kutladı. Gün boyu doğa ile iç içe olan öğrenciler doğanın temiz havasını bol bol içine çekti. Gördükleri doğal güzellik karşısında cennete düştüklerini hisseden öğrenciler akşam olsun istemedi. Düzenlenen pikniğe KYK İl Müdürü Fethi Elmas ve Şube Müdürü Mustafa Aydın katıldı. KYK gençliği ile hasbihal eden Fethi Elmas öğrencilerin gençlik bayramını kutladı.

Gençlik haftasında Giresun'un güzellikleri ile buluşturulan öğrenciler piknikten çok memnun kaldıklarını belirterek Giresun Kredi ve Yurtlar Kurumuna teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şebinkarahisar Giresun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title