Haberler

Kyk Akdağmadeni Öğrenci Yurdunda Milli İrade Sergisi Açıldı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Akdağmadeni kız ve erkek öğrenci yurdunda açılan 15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Akdağmadeni kız ve erkek öğrenci yurdunda açılan 15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Sergiyi gezen Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Sultan Köken, 15 Temmuz gecesi bazı hainlerin Türk milletinin vatanı, milleti, bayrağı için ölümü göze alacağını unutarak, Türk mil hür iradesine ipotek koymaya kalkıştığını belirterek, "15 Temmuz gecesi Türk halkı kenetlenerek hainlere fırsat vermemiştir. Bizler de Türk gençleri olarak darbeye her zaman karşıyız, darbecilerin her zaman karşısındayız. Halkımız 15 Temmuz'da adeta bir kurtuluş savaşı vermiş ve zafer kazanmıştır. 15 Temmuzun unutulmaması ve unutturulmaması gerekir. Bizde arkadaşlarımızla birlikte 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı fotoğraf sergisini gezdik. O geceyi tekrar hatırlayıp, tekrar yaşadık diyebilirim. Bu sergiyi düzenleyen yurt müdürlüğümüze teşekkür ediyorum." dedi.

Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden İbrahim Daşgın'da 15 Temmuz gecesi Türk Ordusu içerisine yuvalanmış üniformalı hainlerin darbe girişiminde bulunduğunu ifade ederek, "Türk milleti o gece hainlere geçit vermemiştir. Vatanı, milleti, özgürlüğü uğruna ölümü hiçe sayan Türk halkı hainlere fırsat vermemiştir. Bu gün de o gecede yaşananların anlatıldığı fotoğraflar yurdumuzda sergilendi biz sergiyi gezdik ve o geceyi tekrar hatırladık. Türk halkının vatanı ve milleti için canına hiçe saydığı ve dünyada örnek olarak gösterilen demokrasi mücadelesinin unutulması ve unutturulmaması gerekir. Bu sergiyi düzenleyen yurt müdürlüğümüze teşekkür ediyorum." diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozok Üniversitesi Yurtlar Kurumu Akdağmadeni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title