Haberler

Kuzeyde MHP rüzgarı esti

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın ve MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Narman, Oltu ve Aşkale ilçelerine çıkarma yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın ve MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Narman, Oltu ve Aşkale ilçelerine çıkarma yaptı. Bir dizi gezi ve ziyaretler gerçekleştiren Kamil Adyın ve Naim Karataş vatandaşlarla bir araya geldiler.

Her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelmeye devam eden MHP Erzurum yönetimi iki günde üç ilçeyi ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi. Ziyarete katılan ve gündeme dair konuları da esnafla masaya yatıran MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, birlik-beraberlik ruhuna ve güçlenerek ileri sıçrayan Türkiye modelinin güvenirliliğine işaret etti. Salgın sürecinin devlet ciddiyetiyle yürütüldüğüne ve ekonomik kalkınmanın net şekilde hissedilmeye başlandığına değinen Aydın, "ülkemize nifak tohumları atmaya çalışanların çamura battığını herkes görebiliyor. Bizler büyüyen Türkiye'nin destekçileri olmaya, bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımızı korumaya devam edeceğiz. Bu hususta zerre geri adım atmayacağımızı bütün dünya görüyor artık. Bizlere düşen, vatanımızı muhafaza etmek ve daha iyi gelecek için var gücümüzle çalışmaktır" ifadelerine yer verdi.

"Cumhur İttifakı oyunları alt-üst etmeye devam edecek"

Yersiz tartışmaların gündemde yer edinemeyeceğine ve Cumhur İttifakının ülke menfaatleri gereği emin adımlarla çalışmalarını sürdüreceğine işaret eden MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, "cumhur ittifakı olarak ülkemizin menfaatlerini her şeyin üstünde görüyoruz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey'in "Cumhur İttifakı, milletimizin ruh kökünden doğmuş, kutlu iradesiyle doğrulmuş, istikbal ve istiklal hedefleriyle devleşmiş Türkiye'nin güvencesi, milli bekamızın yılmaz bekçisi olmuştur" sözleri aslında her şeyin özeti niteliğindedir. Birilerinin kirli oyunlar içinde olması bizleri yolumuzdan alıkoyamaz; çünkü bizler Türkiye sevdalıları, vatan bekçileriyiz. Hizmet etmekten şeref duyduğumuz ülkemiz için bin yıllardır nasıl mücadele ettiysek, üstüne koyarak bunu sürdüreceğiz.

"Türkiye artık daha güçlü"

Gittiği her noktada yoğun ilgiyle karşılanan ve ilçelerde vatandaşlarla bir bir görüşen MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın "karşısında dünün Türkiye'sini görmek isteyenler artık avuçlarını yalasınlar. O günler bitti. Türkiye masa başı oyunlarla dizayn edilecek bir ülke olmadığını dik duruşuyla daha net olarak gösteriyor. Ekonomik ve sosyo/kültürel gelişmişlik düzeyiyle batıya örnek olmaya başlayan ülkemizin hizmetçileri olmaktan gurur duyuyoruz. Bu gururu ülke olarak yaşıyoruz. Hiç dinlenmeden sürdürdüğümüz bu yürüyüşün geleceğimiz için önemli olduğunun da altını çizmemiz gerekiyor" sözlerine yer verdi.

"Bizler hizmet etmeye devam edeceğiz"

Ziyaretler kapsamında il ve ilçe yöneticileriyle birlikte vatandaşlarla bir araya gelen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Erzurum'un tarihi misyonunu sürdürdüğünü ve girişimlerle birlikte büyümeye devam ettiğini dile getirerek "ülkemizin gelişmişliğini kabullenemeyen art niyetlileri umursamadan hizmet etmeye ve eksiklikleri yerinde görüp çare üretmeye devam edeceğiz. Yalan üreterek kafa karıştırmaya çalışanların milletimiz nezdinde hiçbir kıymet-i harbiyesi bulunmamaktadır. Çünkü siyasette hizmette ortadadır. Milletimiz kimin ne düşündüğünü ve kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Bu nedenle bizler ülkemizin ve şehrimizin gelişimi için ne yapabiliriz buna yoğunlaşmış durumdayız.

Yorulmadan ve yılmadan gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz daha iyi Erzurum için, daha iyi Türkiye için sürecektir. Bizler şehrimize değer kattıkça ülkemize değer katmış olacağız. Bu düşüncelerle mahalle mahalle, köy köy, ev ev ziyaretlerde bulunmaya; milletimizin sıkıntılarını gidermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İki günde üç ilçeye ziyaret

Sorunları yerinde gözlemlemek ve çözüm yolları oluşturmak için Oltu, Narman ve Aşkale ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri, MHP Oltu, Narman ve Aşkale ilçe başkanlıklarında vatandaşlarla bir araya geldiler. İlçe Ülkü Ocaklarını, Narman Belediyesini, Oltu Kaymakamlığı ve Aşkale Belediyesini de ziyaret ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Hisarcık Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title