Haberler

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölüm izle! Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Reyting rekorları kıran Show TV'nin Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Oyuncu kadrosuyla merakla beklenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm fragmanı çıktı mı araştırılıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm izle!

Yeni efsane oyuncuların da katılımıyla Kuzey Yıldızı İlk Aşk en merakla beklenen diziler arasında yer alıyor. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölüm izleme linki! 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. Bölümünde; Yıldız ve Kuzey, vuslata ilk defa bu kadar yakındır. Yıldız'ın yirmi yıllık yalnızlığı sona ererken, her şey git gide yoluna girmeye başlamıştır. Uzun zaman sonra ilk defa güne, babasının evinde uyanmış, ilk defa gelecekten umut etmeye başlamıştır. Yalnızca müzmin aşıklar için değil, tüm Kadıoğulları ve Mollaoğulları için de bayram vaktidir artık. Yaşar, Yıldız'ı Kuzey'e verecek ve hasret bitecektir. Bilinen bütün engeller aşılmış, Yıldız ve Kuzey artık kavuşacaktır. Fakat aşıklar, bilinen engelleri aşmışlardır, bilinmeyenleri değil. Kadıoğulları'nın kapısını çalan sürpriz, düğün evini yas evine mi dönüştürecektir yoksa Yıldız'la Kuzey, o nişan yüzüğünü sonunda takabilecekler midir?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 40. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman dizisinin 40. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sitemizde olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title