Haberler

Kuzey Kore'de Tüm Erkekler, Kim Jong Un'a Benzeyecek

Güncelleme:

İki hafta önce başlatılan uygulama ile Kuzey Kore'de erkeklere, saçlarını liderleri Kim Jong Un gibi kestirmeleri şart koşuldu.

Kuzey Kore'de erkeklere, saçlarını genç liderleri Kim Jong Un gibi kestirmeleri şart koşuldu.

VATANDAŞLAR SICAK BAKMIYOR

Korea Times gazetesi, başkent Pyongyang'ta iki hafta önce başlatılan uygulamanın ülke geneline yayıldığını duyurdu. Ancak Kuzey Kore erkekleri, saçlarını genç liderleri gibi kestirmek konusunda pek gönüllü değil.

"HERKESE UYMAYABİLİR"

Çin'de yaşayan bir Kuzey Koreli, "Halkımız, düşüncelerini dile getiremiyor ama saçlarını, devletin istediği biçimde de kestirmek istemiyor. Kim'in farklı bir saç kesimi var. Herkesin yüz ve kafa şekline uymayabilir" dedi.

"SOSYALİST YAŞAM TARZINA GÖRE KESTİRİN" ÇAĞRISI

Kuzey Kore'de saç kesimleri, uzun süredir devlet tarafından belirleniyor. Kadınların 18 farklı modelden, erkeklerin ise 10 saç biçiminden seçim yapmalarına izin veriliyor. Saç uzatmaya karşı kampanya yürüten devlet televizyonu da halka "saçlarınızı sosyalist yaşam tarzına göre kestirin" çağrısında bulunuyor.

Genç lider Kim Jong Un, babası Kim Jong İl'in 17 Aralık 2011'de kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesinin ardından iktidara gelmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Kim Jong Un Kuzey Kore Pyongyang Times Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

hande avcıser33@hotmail.com:

recep tayyip nbeyin gelişmemiş hali bu olsa gerek yakın da rte da böyle derse şaşırmayız.

25
19
yanıtYanıtla
???carlito@hotmail.com:

herkes tayyip bıyığı bırakacak :D şaka şaka biraz gülün

35
4
yanıtYanıtla
uyuyuyuyuuy3uy3uy3@hotmail.com:

yakında Türkiye de ince bıyık bırakmakta mecbur olacak

11
5
yanıtYanıtla
addadd@mynet.com:

Allah K Koredekilere yardım etsin yapacak bişi yok böyle tiplemeler var dünyada bide bizim ülkede bunun light versiyonu var

10
5
yanıtYanıtla
mersinleeultraslan433@hotmail.com:

HERKES BADEM BIYIKLI OLCAK PUHAHAHA (BİZDEKİ VERSİYONU)

10
2
yanıtYanıtla
HARBİnecogello@gmail.com:

hepsini anladıkta kel ve sakal işi falanda varsa köseler ne yapacak :)

11
0
yanıtYanıtla
anti masalsel.baba@hotmail.com:

ben bir dikdatörüm ..bakalım bu yayınlanacakmı

9
0
yanıtYanıtla
Emaisea07@hotmail.com:

Valla güzel olan tarafı,Kadınları çok doğal kalmış,,Belkide dünyanın daha hiç bozulmamış kadınların olduğu tek Ülke.

2
4
yanıtYanıtla
ersinersin-erdem1980@hotmail.com:

ne aradın ne baktın sen ,karpuz mu

yanıt0
yanıt0
ermanermangundogdu_5857@hotmail.com:

kardeş kim seni zorla mı konuşturuyor. O kadar doğallar ki kuğu dansı yapıyorlar diyeceksin neredeyse.

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title