Haberler

Kuyuya Düşen Hamile İneği İş Makinesi ile Kurtardılar

Kuyuya düşen hamile ineği iş makinesi ile kurtardılar İneği kurtarmak için iş makinesi ile yaklaşık 4 metre kazı yapıldı Kuyudaki ineğe iş makinesi ile yapılan kazı ile ulaşıldıDENİZLİ - Denizli'de yaklaşık 6 metrelik boş kuyuya düşen hamile bir inek itfaiye ekiplerinin iş makineleri...

Kuyuya düşen hamile ineği iş makinesi ile kurtardılar

İneği kurtarmak için iş makinesi ile yaklaşık 4 metre kazı yapıldı

Kuyudaki ineğe iş makinesi ile yapılan kazı ile ulaşıldı

DENİZLİ - Denizli'de yaklaşık 6 metrelik boş kuyuya düşen hamile bir inek itfaiye ekiplerinin iş makineleri ile gerçekleştirdiği müdahale ile kurtarıldı. Ekipler yaralı haldeki ineği kurtarmak için yaklaşık 1 saat uğraş verdi.

Edinilen bilgilere göre, olay Buldan ilçesi Beyler Mahallesi'nde yaşandı. Mahallede bulunan boş bir kuyuya inek düştüğü ihbarını alan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri harekete geçerek kutarma çalışması başlattı. Kuyunun bulunduğu alan giden ekipler önce merdiven ve halat yardımı ile ineğin bulunduğu alana indi. İneğin vücudunun çeşitli yerlerinden kan geldiğini ve yaralandığını gören ekipler ayrıca hayvanın ayağı kalkamadığını da fark etti. Bunun üzerine ekipler ineği kurtarmak için farklı bir girişimde bulundu. Bölgeye çağrılan iş makinası ile ekipler kuyunun bulunduğu yerin bir bölümünü dikkatli bir şekilde kazdı. Kuyunun bulunduğu yerdeki toprağı iş makinası ile alan ekipler kuyunun taşlarını ise ineğe zarar vermemesi için kazmalar ve elleri ile aldı. Kuyunun bir bölümü yaklaşık 5 metre kazılarak ineğe ulaşıldı. Yaklaşık 1 saat süren kurtarma çalışmasının ardından kuyuda ineğin alınabileceği kadar bir bölüm açıldı. Kuyudan çıkarılan ineğin hamile olduğu öğrenilirken ardından ekipler tarafından sahibine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli İtfaiye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title