Haberler

Kuyumcularda "14 Şubat" Hareketliliği

- Kuyumculardan detay Ürünlerden detay Kuyumcu Ahmet Gürsu ile röportaj Kuyumcu Kemal Geziciler ile röportaj "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla kuyumcularda hareketlilik yaşanıyor.

- Kuyumculardan detay

Ürünlerden detay

Kuyumcu Ahmet Gürsu ile röportaj

Kuyumcu Kemal Geziciler ile röportaj "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla kuyumcularda hareketlilik yaşanıyor.

Altın fiyatlarının yüksek olması nedeniyle işlerinde bir süredir durgunluk yaşayan kuyumcu esnafı, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşların ilgisinden memnun.

Tekirdağ Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla piyasaların hareketlenmesinin esnafı sevindirdiğini söyledi.

Kuyumcuların işlerinin kış aylarından daha durgun olduğunu belirten Şen, "Kuyumcu esnafı için önemli günler ile seviniyor. Sevgililer Günü'de kuyumcu esnafının beklediği önemli günlerden. Esnaflar yaptıkları kampanyalarla bu özel günleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor. Genelde bu günlerde tek taş tercih ediliyor." dedi.

Tekirdağ'da kuyumculuk yapan Ahmet Gürsu, böyle özel günlerde küçük takıların yanı sıra evlilik teklifi yapacak olanların tek taş almayı tercih ettiğini aktardı.

-"Özel günlerin kuyumculuk sektörüne yansıması çok güzel oluyor"

Kuyumculuk sektörünün özel günlerde daha da çok ön plana çıkan bir sektör haline geldiğini dile getiren Gürsu, "Sezon itibari ile yılbaşını yeni geçtik. Şimdi 14 Şubat gibi önemli bir gün var. Kuyumculuk sektörü adına bugünler çok önemli. Böyle önemli günlere en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Bu günlerde kolyeler, küpeler, tek taş yüzükler daha çok satılıyor. Müşteriler bu ürünlere daha çok ilgi gösteriyor. Bu özel günlerin kuyumculuk sektörüne yansıması çok güzel oluyor. Bizlerde bu durumun sonuçlarından memnun oluyoruz."diye konuştu.

Kuyumcu Kemal Geziciler ise sevgililer günü için özel kampanyalar hazırlatıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Bizde değerli müşterilerimize en son getirdiğimiz kampanyalı ürünlerimizi takdim ediyoruz. 99 liradan başlayan yüzük, kolye 109 liradan başlayan küpelerimiz var. Yine tüm ürünlerimizde sevgililer gününe özel yanında hediyeler olan ürünlerimizde mevcut. Sevgililer günü öncesi gayet hareketli bir sezon oluyor. 7'den 77'ye herkes sevgilisine, eşine hediye alıyor. Bizde bu hareketlilikten gayet memnunuz. Genelde tek taş, beş taş ve butik kolyeler tercih ediliyor."

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title