Haberler

Kuyumcudan Hırsızlık

Adana'da, Yüzük Alma Bahanesiyle Kuyumcuya Dükkanına Giren Bir Kişi, İş Yeri Sahibinin Dalgınlığından Yararlanarak 15 Bin YTL Değerindeki 54 Altın Yüzüğü Çaldı.

Adana'da, yüzük alma bahanesiyle kuyumcuya dükkanına giren bir kişi, iş yeri sahibinin dalgınlığından yararlanarak 15 bin YTL değerindeki 54 altın yüzüğü çaldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Belediyeevleri Mahallesi 23 Sokak'ta bulunan Nomanoğlu Kuyumculuk'a gelen takım elbiseli 30 yaşlarındaki bir erkek, iş yeri sahibi Cenap Nomanoğlu'na yüzük alacağını söyledi. 54 yüzüğün bir arada bulunduğu tablayı çıkartan Nomanoğlu, yüzükleri tek tek müşterisine gösterdiği sırada cep telefonu çaldı. Nomanoğlu'nun cep telefonunu cevaplandırmak için arkasını döndüğü sırada, şahıs 15 bin YTL değerindeki 54 yüzüğü alarak dışarı çıktı.

Birkaç sokak ileride bekleyen siyah renkli bir otomobille kaçtığı bildirilen hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

(MK-AB-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title