Haberler

Kuyumcuda "Grip Aşılı" Soygun Girişimi İddiası... -Bursa'nın İnegöl İlçesinde Bir Kuyumcunun, Sağlık Müdürlüğünden Geldiğini Söyleyen Bir Kadın Tarafından "Grip Aşısı" Yerine Uyuşturucu İğne Vurulup Bayıltılarak Soyulmak İstendiği Bildirildi (Fotoğra

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Bir Kuyumcunun, Sağlık Müdürlüğünden Geldiğini Söyleyen Bir Kadın Tarafından, Grip Aşısı Yerine Uyuşturucu İğneyle Bayıltılarak Soyulmak İstendiği Bildirildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kuyumcunun, sağlık müdürlüğünden geldiğini söyleyen bir kadın tarafından, grip aşısı yerine uyuşturucu iğneyle bayıltılarak soyulmak istendiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, kendisini sağlık müdürlüğünde görevli hemşire olarak tanıtan bir kadın, Zeki Şirin'in Kuyumcular Çarşısı'ndaki iş yerine giderek, son günlerdeki salgınlara karşı grip aşısı yaptıklarını söyledi.

Şirin'in, oruçlu olduğunu belirterek, aşı yaptırmak istemediğini söylemesinin ardından kadın, kuyumcuyu ikna etmek için konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığından fetva aldıklarını öne sürdü ve iğnenin orucu bozmadığını ifade etti.

Kimliği henüz belirlenemeyen kadın, açıklama karşısında ikna olan Zeki Şirin'in koluna, grip aşısı yerine enjektörle uyuşturucu bir ilaç verdi. Şirin, kısa süre sonra kendinden geçerek, oturduğu koltuğa yığıldı. Zanlı, bu sırada iş yerine gelen bir müşteriden korkarak, hiçbir şey çalamadan kaçtı.

Esnaf arkadaşları tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan Zeki Şirin'in, burada yaklaşık 4 saat süreyle uyuduğu öğrenildi.

Şirin'in, ifadesine başvurmak üzere hastaneye geden güvenlik güçlerine, kimseden şikayetçi olmadığını söylediği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title