Haberler

Kuyudan Yasak Aşk Çıktı

Mersin'de Narenciye Bahçesindeki Su Kuyusunda Cesetleri Bulunan 2 Çocuk Babası 39 Yaşındaki Ali Eroğlu ile Bekar Olan 45 Yaşındaki Aslı Ballı'nın Sevgili Olduğu İleri Sürüldü.

MERSİN’de narenciye bahçesindeki su kuyusunda cesetleri bulunan 2 çocuk babası 39 yaşındaki Ali Eroğlu ile bekar olan 45 yaşındaki Aslı Ballı’nın sevgili olduğu ileri sürüldü.

7 METRELİK KUYUDA BULUNMUŞLARDI

Erdoğan ile Ballı’nın gizlice buluşmak için gittikleri bahçede gece karanlığında fark etmedikleri kuyuya düşmüş olabilecekleri üzerinde duruluyor.

Mithat Toroğlu Mahallesi’ndeki portakal bahçesindeki 7 metre derinliğindeki su kuyusunda dün bulunan elektrik ustası Ali Eroğlu ile Aslı Ballı’nın cesetleri, Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Adli Tıp Kurumu’nda cesetleri alan Eroğlu ile Ballı’nın yakınları birbirlerini tanımadıklarını ileri sürerken, olayla ilgili soruşturma Emniyet Müdürlüğü tarafından çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Olayla ilgili yapılan araştırmada 2 çocuk babası Eroğlu ile bekar olan Aslı Ballı’nın bir süredir gizli aşk yaşadığı ortaya çıktı. Aynı mahallede farklı sokaklarda oturdukları ve sık sık görüştükleri ileri sürülen Eroğlu’nun geçtiğimiz cuma günü akşam eşi Ayşe Eroğlu’na para çekmek için dışarı çıkacağını ve hemen döneceğini söylediği öğrenildi. Bu gerekçeyle evden çıkıp ortadan kaybolan Eroğlu ile Ballı’nın gizlice buluşup gittikleri narenciye bahçesinde gece karanlığında fark etmedikleri su kuyusuna düşmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title