Haberler

Kuyruklu Yıldız Altında Neler Olacak Neler!

Kuyruklu yıldız dünyamıza çarpacak, herkes gülmekten kırılacak

Hiç o saçaklı raziye dünyaya çarpar da, insan da gülecek hal kalır mı?.. Hikayesini Hüseyin Rahmi Gürpınar yazar, Güner Sümer tiyatroya uyarlar ve Binnur Şerbetçioğlu ve Tarık Şerbetçioğlu sahneye koyarsa, EVET!

Tiyatro Koşuyolu ''Kuyruklu Yıldız Altında'' oyunu ile karşınızda…

Yıl 1910… Dünyaya kuyruklu yıldız çarpacak… Hikaye kahramanlarımızın bu durum karşısındaki fikirleri, telaşları ve çözümleri, sizi hem güldürecek, hem de çok şaşırtacak…

Peki-olmaz olmaz ya-diyelim ki dünyaya gerçekten de bir kuyruklu yıldız çarpacak olsa, siz ne düşünürdünüz? En çok ne için telaşlanırdınız? Acaba, hayalini kurup da gerçekleştiremediğiniz şeyler için olabilir mi?.. Hayaller bizi yaşama bağlayan sihirli ipler gibidir... Hele bir de gerçekleştiler mi!

İşte Tiyatro Koşuyolu da, 45 kişinin gerçekleştirdiği tatlı bir hayaldi… İlk tohumları Binnur Şerbetçioğlu ve Tarık Şerbetçioğlu'nun gönüllü çabalarıyla 2007 yılında atıldı. O zamandan bu yana da her gün yeni bir çiçek açıyor.

Gönüllü ruhuyla ayakta duran küçük topluluk bugüne kadar, farklı sahnelerde sergiledikleri üç farklı oyunla seyirci karşısına çıktı. Bunlardan biri de topluluk tarafından yazılan Gelin isimli oyundu. İrili ufaklı pek çok sanatsal faaliyette bulunan gönüllüler bu sezon, Koşuyolu Mahalle Evi salonunu kendi çabalarıyla bir tiyatro sahnesine dönüştürdüler. Küçük salonda, sezon boyunca oyunlar oynandı; ünlü sanatçılarla söyleşiler, seminerler, gösteriler, toplantılar ve çeşit çeşit etkinlikler düzenlendi. Mahalle Evi sadece Koşuyolu mahallesinin değil, çevre semtlerin de kültür merkezi haline geldi.

Neşeyle geçen bir sezon şimdi de kahkahayla kapanıyor… Tiyatro Koşuyolu hepinize iyi seyirler diliyor.

Oyunun 1. Gösterimi:

Tarih : 08 Haziran 2011 Çarşamba

Saat : 20:30 (Müzikli Oyun-2 Perde)

Yer : Kozyatağı Kültür Merkezi/Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Sahnesi

Oyunun 2. Gösterimi:

Tarih : 13 Haziran 2011 Pazartesi

Saat : 20:30 (Müzikli Oyun-2 Perde)

Yer : Caddebostan Kültür Merkezi/Büyük Salon

Not: Oyunlarımız ücretsizdir.

İletişim:

Web sitesi : www.tiyatrokosuyolu.com

Twitter : twitter.com/tiyatrokosuyolu

E-mail : tiyatro34718@gmail.com

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title