Haberler

Kuvvetli Sağanak Kemer'i Vurdu (7)

KONYAALTI'NDA DENİZE KIZILA BÜRÜNDÜAntalya'da dün sabahtan beri etkili olan yağmur nedeniyle taşan dereler, Konyaaltı sahiline çamur taşıdı.

KONYAALTI'NDA DENİZE KIZILA BÜRÜNDÜ

Antalya'da dün sabahtan beri etkili olan yağmur nedeniyle taşan dereler, Konyaaltı sahiline çamur taşıdı. Yağmur suyunun getirdiği çamur nedeniyle dünyaca ünlü plaj kızıla büründü. Sahile gelenler suyun kızıl rengi nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Pek çok vatandaş bu anları cep telefonu kameralarıyla fotoğraflayıp görüntüledi.

ANTALYA'DA KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Diğer yandan Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yarın Antalya'da il genelinde görülecek sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak gece saatlerine kadar aralıklarla çok kuvvetli (51-75 mm) olmasının beklendiği kaydedildi. Açıklamada, "Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title