Haberler

Kuvvetli Sağanak Kemer'i Vurdu (6)

DEMRE'DE SU DEPOSU YIKILDI, FİNİKE'DE ATIKLAR SAHİLE VURDUAntalya'nın Demre ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesi'nde dün gece etkili olan şiddetli yağmur, zarara neden oldu.

DEMRE'DE SU DEPOSU YIKILDI, FİNİKE'DE ATIKLAR SAHİLE VURDU

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesi'nde dün gece etkili olan şiddetli yağmur, zarara neden oldu. Çiftçi Mustafa Levent'e ait seraların sulanmasında kullanılan 800 tonluk su deposu, dağlardan gelen sel sularının dolması sonrası yıkıldı. Depodan aniden boşalan su ise yerleşik İngiliz öğretmenler Bernard Mc Williams ve Jennifer Gibbon'a ait yazlık pergolayı ve yanındaki oturma yerlerini yıktı. Sular aynı bölgenin altındaki seralara da doldu.

Kapaklı Mahallesi'ndeki bir evi su bastı, seralar suyla doldu. Mahalledeki seraların neredeyse tamamına yakınının toprak dolgu olması nedeniyle su kendiliğinden boşalırken, bazı seraların yan duvarları yıkıldı.

'BİZ DE ŞAŞKINLIK İÇİNDEYİZ'

Yıkılan su deposunun sahibi Mustafa Levent, "Burası 8 yıllık bir havuz. Dün saat 20.00 sıralarında şiddetli yağışta yukarıdan gelen sel de içine girdi, muhtemelen böyle bir olay oldu. Havuz 8 yıldır kullanılıyor. Hep dolu oluyordu. İçinde 800 ton civarında su olduğunu düşünüyorum. Sağlam bir havuzdu. Biz de şaşkınlık içindeyiz. 800 ton su bir anda boşalınca aşağıdaki yerlere de zarar vermiş" dedi.

FIRTINA ÇÖPLERİ SAHİLE TAŞIDI

Finike ilçesinde ise dün gece yağışla birlikte şiddetli rüzgar etkili oldu. Çevreye, dere yataklarına ve denize bilinçsizce atılan çöpler, fırtına sonrası sahile vurdu. Dere yataklarına atılan tarım ilacı şişelerinin yanı sıra her türlü plastik atık nedeniyle çöplüğe dönüşen sahil, görüntüsüyle duyarsız vatandaşların çevreye verdiği zararı gözler önüne serdi. Özellikle dere yataklarının denizle birleştiği noktalarda çevre kirliliğine neden olan atıklar, Finike Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren temizlenmeye başladı. Dar gelirli vatandaşlar da kışlık yakacak için kıyıya vuran odunları topladı.

Ahmet ACAR- Suat SÖĞÜT/DEMRE- FİNİKE (Antalya),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kapaklı Finike Demre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title