Haberler

Kuvvetli Rüzgar Bodrum'u Terk Etmedi

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, geçen cuma gününden itibaren etsikisini sürdüren kuvvetli rüzgar, ilçede hayatı olumsuz etkiliyor.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, geçen cuma gününden itibaren etsikisini sürdüren kuvvetli rüzgar, ilçede hayatı olumsuz etkiliyor. Turgutreis ve Akyarlar'dan denize açılarak Yunanistan'a ait İstanköy adasına gitmeye çalışan yelkenli teknelerdekiler ve balıkçılar zor anlar yaşıyor.

İlçede geçen cuma günü sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren kuvvetli rüzgar özellikle Turgutreis, Akyarlar ve Yalıkavak açıklarında etkili olmaya devam etti. Saatdeki hızı 60 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle yer yer dalga yüksekliği 3 metreyi aştı. Sabah saatlerinde Yunanistan'a ait İstanköy (Kos) ve Kilimli (Kalimnos) adalarına gitmek için limandan çıkan yabancı bayraklı yatlar, zor anlar yaşadı. Bazı yatlar Turgutreis'e 2 mil mesafedeki Çatal Ada koylarına girerek demir attı. Açık denizde ağ atan balıkçı tekneleri de zor anlar yaşadı. Bazı balıkçılar ağlarını toplayamadan geri dönmek zorunda kaldı.

Alman bayraklı bir yelkenli katamaran teknenin önünde oturan kadın turistin dalgalara aldırmadan seyahatini sürdürdü. Bodrum'dan yapılan Bodrum-Datça ve Bodrum- İstanköy feribot seferlerinde herhangi bir aksama olmadığı belirtildi. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren etkisini tamamen yitireceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutreis İstanköy Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title