Haberler

Kuveyt'te Türk Ürünleri ve Ticaret Fuarı"

"Kuveyt'te Türk Ürünleri ve Ticaret Fuarı" yaklaşık 200 Türk iş adamının katılımıyla 14-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

" Kuveyt'te Türk Ürünleri ve Ticaret Fuarı" yaklaşık 200 Türk iş adamının katılımıyla 14-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Fuarın organizasyonunu üstlenen özel bir firmanın sahibi İlyas Bayraktar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin "Türkiye ile Kuveyt arasındaki 1,3 milyar dolarlık ticaret hacmi bize yakışan bir miktar değil." açıklaması üzerine Kuveyt'te fuar açmaya karar verdiklerini söyledi.

Fuara yaklaşık 200 Türk iş adamanın katılım sağlayacağını duyuran Bayraktar, şöyle devam etti:

"Kuveyt ile bize yakışan ticaret hacmini arttırmak ve Türk ticaretine, sanayisine güç vermek için uluslararası bir fuar gerçekleştireceğiz. Fuar aracılığıyla Kuveyt'de Türk ticaret ve sanayisini tanıtmayı planlıyoruz. Türkiye genelinde 200'e yakın iş adamının Kuveyt'teki fuarımıza katılarak, ürün ve hizmetlerini layıkıyla tanıtmaları, satış yapmaları ve yeni iş anlaşmaları yapmalarını hedefliyoruz. Kuveyt'e Türk ürünlerini, hizmetlerini, projelerini taşımak veya Türk şirketlerini tanıtmak için gıdadan tekstile, mobilyadan zücaciyeye tüm ticari sektörleri de Kuveyt'e davet ediyoruz. Türk ticaret hacmini Ortadoğu sınırlarına taşımayı hedefleyen organizasyonumuz sayesinde Arap yatırımcılar da Türkiye'de pazar bulma fırsatını elde edecek."

Bayraktar, fuarın Kuveyt Fuar Merkezi Hall 4A'da gerçekleşeceğini ve bu alanın 5 bin metrekare kapalı 500 metrekare de açık alanda olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Kuveyt Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title