Haberler

Uçaktaki Battaniyenin Altında Servet Buldu! 293 Bin TL'yi İade Etti

Güncelleme:

THY'de yer hizmeti personeli uçakta temizlik yaptığı sırada bir battaniyenin altında unutulan 293 bin TL değerinde döviz, akıllı telefon ve saat buldu. Personel bulunan eşyaları yöneticilerine teslim etti.

Türk Hava Yolları'na yer hizmeti veren Turkish Ground Services (TGS) çalışanı, örnek bir davranışa imza attı. TGS'de çalışan Ahmet Kanat, Türk Hava Yolları uçağında temizlik yapıldığı sırada bir battaniyenin altında yüz binlerce TL değerinde döviz, akıllı telefon ve saat buldu. Personel bulunan eşyaları tutanakla birlikte yöneticilere teslim etti.

BULUNAN EŞYALAR SAHİBİNE İADE EDİLDİ

Kuveyt-İstanbul uçağında temizlik yapıldığı sırada koltuk üzerinde bulunan bir battaniyeyi kaldıran Ahmet Kanat isimli TGS personeli, 71 bin 420 Dolar, 2 bin 700 Euro, 40 Türk Lirası, 1 adet akıllı telefon ile 1 adet de kol saati buldu. Toplam değeri 293 bin TL değerindeki nakit para ile telefon ve kol saatini tutanakla birlikte yöneticilerine teslim etti. Atatürk Havalimanı'nda yaşanan olayda Kanat'ın teslim ettiği uçak içi buluntu eşya sahibine verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türk Hava Yolları Ahmet Kanat Kuveyt 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

hd:

helal olsun boyle ınsnalara thy umarım bu kişiye bir maaş ikramiye verirrr

29
0
yanıtYanıtla
bjk:

Allahım önce sınar sonra fazlasıyla sana verir . helal olsun koca yürekli insan. gerçekten bu güzel ülkemizde namuslu şerefli Allah korkusu olan insanların hala var olduğunu duymak çok hoşuma gitti

23
1
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

hehe. . . ''önce sinar sonra verir'' Almassini bilecenki verileni ala bilesin.

yanıt0
yanıt0
yüzde 60 bunlar:

al işte süzme gerizekalı. Ulan 16 senedir ülke soyuluyor ve soyanlara hiçbir şey olmadı. . . buradan cesaretle atsaydın ya cebe o paraları kerkenez!!!

7
11
yanıtYanıtla
kartal:

o kadar cok parayla dolasan adamin o para tatil parasidir oyle adamlarin parasi geri verilmez fakir fukara olsa o baska onu ver simdi parain sahibi olan lavuk bir lira bile vermemistir bulan isciye

6
12
yanıtYanıtla
babazula:

VAY SALAK

4
13
yanıtYanıtla
İRONİK:

herkes sen değil

yanıt2
yanıt2
eray şahin.:

Burada garip olan şey , bir insan o kadar yüklü maddi eşyasını uçakta nasıl unutur. Biz sigara paketimizi kaybetsek 2 gün uyuyamayız.

13
2
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Yahu ne güzel insanlar var! O insan evladı o ''Temizlikçi''işçi kardeşimin ellerinden öperim. Ne güzel insanmış. Yüce Yaratan çoluk çocuğuna bağışlasın!Görükür-görükmez ''kaza ve belalardan''korusun ve gözetsin!

12
2
yanıtYanıtla
....:

bravo

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title