Haberler

Kuvars Lansman Konserini Yaptı

Güncelleme:

Kuvars, "Her İnsan Yalnızdır" albüm lansmanını Jolly Joker'de yaptı.

Müziğe ve aşkın tüm hallerine inanmış 5 kişinin bir araya gelmesiyle kurulan Kuvars, "Her İnsan Yalnızdır" isimli ilk albümünün lansmanını Jolly Joker'de gerçekleştirdi. Dinleyicilere coşkulu bir gece yaşatan Kuvars sahnede seslendirdiği parçalarla; ilk yürek kıpırdanışları, terk edişler, kavuşmalar, uykusuz geceler ve isyankar seslenişlerle aşkın tüm hallerini anlattı.

Şarkılarında aşkı anlatan; dinleyicisini aşkla yaşanacak hayatlara çağıran Kuvars'ın "Her İnsan Yalnızdır" isimli ilk albümünün lansmanı 19 Mart akşamı Jolly Joker'de yapıldı. Albümde yer alan söz ve müziği kendilerine ait 10 eserin yanı sıra sevilen parçaların coverlarını da seslendiren Kuvars dinleyicilere coşkulu bir gece yaşattı.

Vokalde Mutlu Arı, gitar ve geri vokalde Burak Canözer, bas gitarda Emre Öğütgen, davulda Arda Ünlüsoy ve gitarda Tayfun Yılmaz'dan oluşan Kuvars'a sahnede klarnette Koray Akgöz, kemanda Alice Juska, klavyede Tunç Akgün ve vokalde Ebru Ünal eşlik etti. Her parçada aşkın bir başka halini anlatan Kuvars dinleyicileri "aşka zamanladı".

Mart ayında Anadolu Müzik etiketiyle piyasaya çıkan albümün ilk klibi albümle aynı adı taşıyan "Her İnsan Yalnızdır" isimli parçaya çekildi. Müzik kanallarında yayınlanmaya başlayan Barış Berberoğlu tarafından Kıyıköy'de çekilen klipte Arka Sokaklar dizisinden tanıdığımız Özlem Çınar ve oyuncu Fırat Şahin rol aldı.

TTNET, Vodafone Freezone, Avea Müzik, Turkcell Müzik ve iTunes gibi dijital platformlardan da dinlenebilen albümde yer alan şarkılar ilk yürek kıpırdanışları, terk edişler, kavuşmalar, uykusuz geceler, isyankar seslenişlerle aşkın tüm hallerini anlatıyor.

Albümdeki Parçalar

1-Her İnsan Yalnızdır 2-Yıldız 3-Aşk Değilmiş 4-Hasret 5-Sahilde 6-Yeni Umutlar 7-Düşeceksin 8-Sahne 9-Naz 10-Güz Perisi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title