Haberler

"KUTUPYILDIZINI Bul" Okuyucularıyla Buluştu!

Güncelleme:

Kaptan Gaga ve Vega'nın ışık ve rüzgârla dolu gökyüzü şölenine dönen macerasına hazır olun! Biri göğün gündüzünü, diğeri gecesini bilen iki yol arkadaşı.


Çocuklar için rengarenk bir hayal dünyası olan VIALAND'in ilk masal kitabı "Kutupyıldızını Bul" çocuklarla buluştu. VIALAND Tema Park'ın kendi karakterleri olan Kaptan Gaga, Yıldız Kız Vega ve Prof. Apostrof'un muhteşem serüvenini anlatan kitabı sadece küçükler değil, yetişkinler de heyecan ve zevkle okuyacak.

Bir martı ve bir yıldızın yolculuğu!


İstanbul'un en ünlü martısı Kaptan Gaga hiçbir zaman rotasını şaşırmayan gerçek bir kaptan. Okuma ve yazmaya olan düşkünlüğü, onu yalnızca gökyüzünün değil, kelimelerin de kaptanı yapar. Zihninde çıktığı yolculuklar gerçekte yaptıklarından çok daha uzak diyarlara götürür onu. İstanbul seyahatlerinden birinde tanıştığı Prof. Apostrof ona yıldızların büyüsünden bahseder. Ve bir gün Yıldız Vega'yla kesişir Kaptan Gaga'nın yolu. Birlikte sınırlarını hayal bile edemeyecekleri heyecan dolu bir yolculuğa çıkarlar. Kahramanlarımıza Prof. Apostrof da bilgeliğiyle eşlik eder…

Nerede bu Kutupyıldızı?

"Kutupyıldızını Bul" herkesin kendi hayatının kahramanı olabileceği ve kalbinde kendine ait bir kutupyıldızı olduğu mesajını, eğlenceli bir dille ve sıradışı illüstrasyonlarla anlatıyor. VIALAND Tema Park'ın karakter tasarımlarını da yapan öykü yazarı Göknur Birincioğlu tarafından kaleme alınan ve illüstratör Sernur Işık tarafından resimlenen kitapta yer alan kelime oyunları da okuyan herkes için ayrı bir heyecan kaynağı olacak.

Tüm çocukları Vialand Tema Park'ta yaşayan, bu eşsiz kahramanlarla tanışmaya ve içlerindeki kutupyıldızını keşfe çağıran "Kutupyıldızını Bul"u okuyanlar; hayal gücünü yaratıcılığa dönüştürme konusunda çocuklara
ilham veren VIALAND'in sevimli ve maceracı karakterleri ile muhteşem bir yolculuğa çıkacak. Can Çocuk Yayınları'ndan çıkan bu keyifli kitap, VIALAND ve tüm kitapçılarda.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tema Vakfı İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title