Haberler

Kütso Başkanı Nafi Güral:

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (Kütso) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya'nın Geleceğinin Parlak Olduğunu Söyledi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya'nın geleceğinin parlak olduğunu söyledi.

Güral, düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Japonya'da otomotiv devlerini Kütahya'ya yatırım yapmaya davet etmesinin kendilerini çok sevindirdiğini bildirdi.

Güral, büyük yatırımcılar için Kütahya'da çok sayıda arazi belirlendiğini belirten Nafi Güral, yaklaşık 2 ay önce Kütahya heyetinin Cumhurbaşkanı Gül'ü ziyaret ettiğini ve söz konusu tavsiyelerin, bu ziyaretin bir sonucu olduğunu düşündüklerini bildirdi.

Güral, Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindeki bakanlara Kütahya olarak minnettar olduklarını ifade ederek, "KÜTSO olarak çevremizdeki arazileri inceledik. Böyle büyük yatırımcılar için olabilecek arazileri belirledik. Bunların topografik haritaları çıkarılıyor. Daha sonra Vali Şükrü Kocatepe'ye arz ederek bedelsiz tahsis konusunu takdirlerine bırakacağız. Karar verme yetkisi valimize aittir'' dedi.

Kütahya'nın istikbalinin parlak olduğuna dikkat çeken Güral, Zafer Havalimanı'nın Eylül ayında ihaleye çıkartılacak olmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

"Hayal ettiğiniz yatırımlar gelecektir" diyen Güral "Martur okul yapımı için valilikle protokol imzalaması Kütahya'daki otomotiv potansiyelinin yüksekliğinin bir göstergesidir. KÜTSO olarak İstanbul, Ankara, Bursa ve Kocaeli gibi illere ziyaretlerde bulunacağız. Burada yatırımcıları Kütahya'ya davet edeceğiz" diye konuştu.

(EFE) 06.06.2008 18:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title