Haberler

Kutlu: Denizli'deki Geleceğim Belirsiz

Küme Düşen Denizlispor'un Hocası Kutlu "Gelecek Sezon İçin Denizlispor'da Kalıp Kalmayacağım Belli Değil" Dedi.

Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor'un ardından küme düşen ikinci takım sahasında Ankaragücü'yle 0-0 berabere kalan Denizlispor oldu.Manisapor, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yenip düşme tehlikesi yaşamaktan kurtuldu. Puan eşitliği durumunda Denizli'den ikili averajda üstün olan Sivasspor, deplasmanda Beşiktaş'tan puan çıkararak bitime 3 hafta kala Denizlispor ile aradaki 9 puanlık farkı korudu. Haftayı maç yapmadan geçen Diyarbakırspor da dahil edildiğinde üçlü averajda da Sivasspor'u geçme şansı bulunmayan Denizlispor, aralıksız olarak 11 sezondur yer aldığı lige havlu attı.Maçın ardından Atatürk Stadı'na gelen az sayıda taraftar yeşil-siyahlı futbolcuları alkışlarla uğurladı.

Basın toplantısında, "Umudumuzu sürdürme adına kazanmamız gereken maçı kazanamadık" diyen Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "çok üzgünüz. Galibiyeti hak eden futbol oynamadık. İnşallah bu takım gelecek sezon iyi bir yapılanmayla yeniden Süper Lig'e çıkar. Düşerken yapılan hatalar oldu. Bunları kamuoyuyla paylaşmak istemiyorum. Raporumu yönetim kuruluna vereceğim. Gelecek sezon için de Denizlispor'da kalıp kalmayacağım belli değil" dedi.

Ankaragücü'nün Fransız Teknik Direktörü Roger Lemerre ise, "Bir takımın küme düşmesinin nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim. Denizlispor taraftarı, futbolcuları, yönetim ve teknik heyetiyle Süper Lig'e layık bir takım. Umarım Denizlispor gelecek sezon yeniden Süper Lig'e döner. Bu sezon rakibimiz için de bizim için de zorlu geçti. Biz kurtulan taraf olduk. Futbolun kuralı bu, birileri sevinecek birileri üzülecek" diye konuştu.

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title