Haberler

Kütahyalı Sanatçıların Eserleri Pendik'te Sergilenecek

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) üyesi sanatçıların eserlerinden oluşan sergi, 5 Ekim'de İstanbul'da açılacak.

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) üyesi sanatçıların eserlerinden oluşan sergi, 5 Ekim'de İstanbul'da açılacak.

KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Pendik Belediyesi'nin daveti dolayısıyla Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Evi'nde sergi düzenlediklerini bildirdi.

Dernek üyesi 25'ten fazla sanatçının eserlerinin yer alacağı "Renkahenk Kütahya" başlıklı serginin, 5-14 Ekim tarihlerinde görülebileceğini duyuran Yıldız, şunları kaydetti:

"Sergide, Kütahya'mızın kültür ve sanat eserleri sergilenecek. Kuruluşun ve kurtuluşun merkezi, medeniyetlerin kesişme noktasında bulunan Kütahya'mız, Türk ve İslam medeniyetinin sentezinden oluşan engin bir kültür ve sanat beldesidir. Geleneklerimizi, kültür ve sanatımızı tanıtmak, bu toprakların çocukları olarak vicdani ve tarihi bir sorumluluğumuzdur. Sergi, 5 Ekim Cuma günü saat 14.00'te açılacak ve 14 Ekim Pazar gününe kadar gezilebilecek. Hemşehrilerimiz, İstanbul'da bulunan Kütahyalılar ve tüm sanat severler sergiye davetlidir."

Muhabir: Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Bayram Yıldız İstanbul Kütahya Pendik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title