Haberler

Kütahya'ya Anaokulu Yapılacak

Kütahya'da Okul Öncesi Eğitim-öğretimin Yükseltilmesi İçin Vali Şükrü Kocatepe Tarafından Başlatılan Çalışmalar Sonunda Kütahya Çinigar Birliği Tarafından 100 Öğrencilik Anaokulunun Yatırım Protokolü Törenle İmzalandı.

Kütahya'da okul öncesi eğitim-öğretimin yükseltilmesi için Vali Şükrü Kocatepe tarafından başlatılan çalışmalar sonunda Kütahya Çinigar Birliği tarafından 100 öğrencilik anaokulunun yatırım protokolü törenle imzalandı.

Törende konuşan Vali Kocatepe, Kütahya'nın okul öncesi eğitim-öğretiminde Türkiye ortalamasının altında olduğunu hatırlatarak, açığın kapatılması için yoğun bir çaba içinde olduklarını belirtti. 'Eğitime yüzde yüz destek kampanyası çerçevesinde Kütahya Milli Egemenlik İlköğretim Okulu bahçesine Kütahya Çinigar Birliği tarafından 4 derslikli ve 100 öğrenci kapasiteli anaokulu yapıtırılarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilecek.

Çinigar Birliği tarafından yaptırılacak olan okulun protokolü Belediye Başkanı Mustafa İça ve Vali Şükrü Kocatepe tarafından imzalandı. Başkan İça, bayındırlık teknik şartnamesine uygun ve TSE standartlarında yapılacak olan okula Çinigar Anaokulu isminin verileceğini bildirdi. Törende İl Milli Eğitim müdürü Halis Demir de hazır bulundu.

(EFE-MŞ)

15.09.2007 12:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title