Haberler

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir Gediz'de

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, bir dizi incelemelerde bulunmak ve ilçe idare şube başkanları ile değerlendirme toplantısı yapmak üzere Gediz ilçesini ziyaret etti.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, bir dizi incelemelerde bulunmak ve ilçe idare şube başkanları ile değerlendirme toplantısı yapmak üzere Gediz ilçesini ziyaret etti.

Gediz Kaymakamı Avni Kula tarafından karşılanan Vali Nayir ilk olarak beraberindeki ilçe protokolü ile birlikte Kaymakam Kula'nın makamına geçti, ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Brifingin ardından ilçe idare şube başkanlarıyla toplantı salonunda bir araya gelen Vali Ahmet Hamdi Nayir yönetim anlayışı ve prensipler hakkında bilgiler verdi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, yaptığı konuşmada, küçük, büyük yapılan her işin bir önemi olduğunu ve rehavete kapılmadan çalışılması gerektiği belirterek, "Devlet dediğimiz camianın biz birer fertleriyiz. Valilerimiz illerinde, kaymakamlar ilçelerde devleti temsil ediyorlar, yürütülen bütün işler burada bulunan kişilerin gayretiyle yürütülüyor. Dolayısıyla bizim yapacağımız çalışmalar devleti yüceltecek, yapmayacağımız çalışmalar küskünlüğe, kırgınlığa sebep olacaktır. Dolayısıyla bizlerin yapacağı işlerin devlet tüzel kişiliğinin halk olgusunu oluşturacağını çok iyi biliyoruz. 30 yıldır kamu görevi yapıyorum, 6 ilçede kaymakamlık, 3 ilde vali yardımcılığı yaptım. Burası ikinci valiliğim. Eğer bir işte başarı istiyorsak bunun ekip çalışmasıyla olacağına inanırım, böyle çalışırım. Kamu hizmetleri içinde önemli, önemsiz diye ayırımı kabul etmiyorum. Her konu önemlidir. Her konunun kendine göre bir değeri vardır, sizler bu değerin farkında olarak çalışacaksınız, önce kendinizi buna inandıracaksınız. Eğitim, emniyet, kültür hepsi önemlidir" dedi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir daha sonra Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan'ın da hazır olduğu ziyarette Vali Nayir, yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında Başkan Mehmed Ali Saraoğlu'ndan bilgiler aldı, taleplerini dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Saraoğlu, Vali Nayir'e Türkiye'nin en büyük termal tatil köyü projelerinden olan "510 yataklı Lav Şehir Termal Tatil Köyü projesi" hakkında bilgi verdi, destek istedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Ahmet Hamdi Nayir Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title