Haberler

Kütahya: Validen Naşa Kaplıcaları'na Araç-gereç Desteği

Kütahya'nın Simav İlçesi'ne bağlı Naşa Kaplıcaları'nı gezen Kütahya Valisi Osman Aydın, Naşa Belediyesi tarafından sürdürülen çevre düzenleme çalışmalarına araç gereç desteği sözü verdi.

Kütahya'nın Simav İlçesi'ne bağlı Naşa Kaplıcaları'nı gezen Kütahya Valisi Osman Aydın, Naşa Belediyesi tarafından sürdürülen çevre düzenleme çalışmalarına araç gereç desteği sözü verdi.

Simav Kaymakamı Günay Özdemir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sefa Çetin ile birlikte Naşa Kaplıcaları'na gelen Vali Osman Aydın, çevre düzenleme çalışmaları için kendisinden yardım talep eden Naşa Belediye Başkanı Ahmet Bircan Çakmak'a destek sözü verdi. Kaplıca turizminin ilçeye önemli katma değerler kazandırdığını belirten Vali Aydın, "Parasal yardım yapamayız. Ancak elimizde mevcut araç ve gereçlerden yararlanabilirsiniz" dedi.

Çevre düzenleme çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını isteyen Vali Aydın, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sefa Çetin'den, kaplıcadaki çevre düzenleme çalışmalarının bir an önce bitirilmesi için gerekli yardımın yapılması istedi. Vali Aydın'ın yardım jesti Naşa beldesinde vatandaşlarca sevinçle karşılandı.

Naşa Belediye Başkanı Ahmet Bircan Çakmak, "Beldemiz fakir. Kaplıcalarımıza yeterince ödenek ayıramıyoruz. Çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla kaplıcamız daha da güzelleşecek. Bunun yanında mevcut imkanlarımızı kullanıp yeni lojmanlar yaparak, 120 olan yatak kapasitemizi 200'e çıkarmak istiyoruz. Böylece daha çok vatandaşımıza sağlık hizmeti sunmak istiyoruz. Bize bu konuda yardım ve destek sözü veren Valimiz Sayın Osman Aydın'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title