Haberler

Kütahya: Simav'da Başarıya Altın Ödülü

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde, OKS ve ÖSS'de başarı elde eden öğrenciler Kaymakam Günay Özdemir tarafından altınla ödüllendirildi.

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde, OKS ve ÖSS'de başarı elde eden öğrenciler Kaymakam Günay Özdemir tarafından altınla ödüllendirildi.

İlçede eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla iki yıl önce başlattıkları çalışmaların başarılı sonuçlar verdiğini belirten Özdemir, "Simav, eğitim yönünden Kütahya'nın en başarılı ilçesi seçildi. Bu bizim için çok önemli bir gurur kaynağı oldu. Bu haklı gururu bizlere yaşatan başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve velilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

Bu yıl OKS'de Kütahya'da ilk 100 öğrenci arasında 21 öğrencinin yer almasının kendilerini sevindirdiğini belirten Özdemir, "Eskiden başarı merkezde birkaç okul ile sınırlı kalıyordu. Eğitimin kalitesinin yükseltilmesi amacıyla iki yıl önce başlattığımız çalışmalarla, şimdi başarı tabana yayıldı. Birçok köy okulumuzda öğrencilerimiz fen lisesini kazandı. Bunun yanında ÖSS'de de ilçe olarak büyük başarı elde ettik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, kaymakam tarafından öğrenciler küçük altın ile ödüllendirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title