Haberler

Kütahya: Kütahya'da Yerel Yönetimler

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi'nde, şehir düzenlenmesi kapsamında yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Altıntaş ve Altınkaya caddelerinde yol yapım, parke taşı döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Okulların tatiline girmesiyle Pazarlar İlköğretim Okulu'nun çevre düzenlenmesi Pazarlar Belediyesi ekiplerince yapılıyor. Okulun etrafına parke taşı döşenirken, ana caddeye çıkan kapının etrafına kazalara sebep vermemek için profil demirlerle korkuluk yapılıyor.

Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Uçan, "7 bin metrekare parke taşı alımı yaptık. Fazilet Caddesi'nin bir bölümü ile Altıntaş ve Altınkaya caddelerinin çevre düzenlenmesi ve parke taşı döşemesi tamamlandı. 2006 yılı içerisinde Fatih Mahallesi Mezar Yolu'nun tamamı ile Sümbül Sokak parke taşı döşeme işini bitireceğiz. Bu sırada yol genişletme ve bu cadde ve sokakların çevre düzenlemelerini de yapacağız ve Pazarlar İlköğretim Okulu etrafında parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda ilköğretim okulunun ana caddeye çıkan yolun etrafına profil demirden korkuluk yapmaktayız" dedi.

Bu arada, Pazarlar'da eğitime destek çalışmaları da devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Pazarlar'da şehirleşme adına ve ilçenin bir üniversite şehri olma adına çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize şehir ve kentleşme adına yapılması gereken her şeyi yapacağız. Okulların tatile girmesiyle Pazarlar İlköğretim Okulu'nun çevre düzenlemesini yapıyoruz ve eğitime destek çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title