Haberler

Kütahya: Kütahya'da Yerel Yönetimler

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, belediye ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek 2. etap toplu konutların satış şartları açıklandı.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, belediye ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek 2. etap toplu konutların satış şartları açıklandı.

Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, başvuruların belediyenin giriş katındaki Beyaz Masa'ya yapılacağını belirterek, "Satış sürecinde önemli olan bazı hususlar var. Vatandaşların bağımsız bir konutunun olmaması gerekiyor. Ayrıca 2 bin YTL başvuru bedeli Halk Bankası şubelerine yatırılacak. Konutlar için başvuru süresi 10-21 Temmuz tarihleri arası olarak belirlendi. 212 adet K1 ve F1 tipi, 96 adet de F tipi konut inşa edilecek. Müracaatlar bu sayıları aşarsa 28 Temmuz tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapılarak hak sahipleri belirlenecek" dedi.

Ödeme şartları hakkında da bilgi veren Çakır, "Alt gelir grubu için 2 bin YTL peşin ödeme ve 180 ay vade öngörülüyor. 3 oda, 1 salon ve 2 oda, 1 salon daireler için ise ilk ödeme peşinatı toplam bedelin yüzde 10, 15 veya 25'i, kalanı ise 96, 108 ya da 120'şer aylık taksitlerde ödenecek" diye konuştu.

Tavşanlı'da 2. etapta toplam 308 daire inşa edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title