Haberler

Kütahya: Kütahya'da Altı Nokta Körler Derneği'nin Elektronik Tartı Aleti Soyuldu

Kütahya'da Geliri Altı Nokta Körler Derneği Üyelerinin İhtiyaçları İçin Kullanılan Elektronik Tartı Aleti Kimliği Belirsiz Kişi ya da Kişilerce Soyuldu.

Kütahya'da geliri Altı Nokta Körler Derneği üyelerinin ihtiyaçları için kullanılan elektronik tartı aleti kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, 2 yıl önce Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şubesi tarafından Zafer Meydanı'na kurulan ve metal para ile çalışan elektronik tartı aletinin kumbarası sert bir cisimle açılarak, içerisinde bulunan yaklaşık 50 YTL civarındaki paralar çalındı. Tartı aletinin kumbara kısmının açık olduğunu gören bir vatandaş durumu polise bildirerek, yardım istedi. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede, tartı aletinin kumbara kısmının sert bir cisimle kırılarak çalındığını belirledi.

Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şube Başkanı Mehmet Ali Sivri, elektronik tartı aletinden elde edilen gelirin dernek üyelerinin acil ihtiyaçları için kulanıldığını ifade ederek, "Bunu yapan insan ya da insanların hiç mi vicdanı yok? Hırsızlık olaylarının bu seviyeye kadar gelmiş olması düşündürücü" dedi.

Sivri, tartı aletinde her ay yaklaşık 40 ile 50 milyon lira arasında para biriktiğini ve paraların da dernek üyelerinin ihtiyaçları için kulanıldığını belirterek, "Soyulan tartı aletinin kumbarasının yaklaşık 1 aydır açılmadığını ve içinde 40 ile 50 YTL arasında bir paranın bulunduğunu tahmin ediyoruz" şeklinde konuştu.

Polis, elektronik tartı aletini soyan hırsız ya da hırsızların bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title