Haberler

Kütahya İl Emniyet Komisyonu Topladı

Kütahya İl Emniyet Komisyonu, Vali Şükrü Kocatepe Başkanlığında Toplandı.

Kütahya İl Emniyet Komisyonu, Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında toplandı.

Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Hasan Küçükakyüz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şerif Eren, İl Jandarma Komutanı Albay Tarık Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, MİT bölge müdürü ile kaymakamların katıldığı toplantıda geçen ay içinde Kütahya il genelinde meydana gelen olaylar değerlendirilerek alınması gereken tedbirler kararlaştırıldı.

Yapılan değerlendirmede, Nisan ayı içinde Kütahya il genelinde polis görev bölgesinde şahıslara karşı 243, mala karşı 111 olayın meydana geldiği ve Mart ayına göre olaylarda azalma görüldüğü, jandarma bölgesinde ise, Nisan ayı içinde toplam 169 olayın vuku bulunduğu ve bir önceki aya göre olay sayısında yüzde 6 oranında bir artış olduğu belirtildi.

Yine bu dönem içinde polis görev bölgesinde 3'ü ölümlü 28, Jandarma bölgesinde ise 6'sı ölümlü 30 trafik kazası meydana geldiği ve bir önceki aya göre de trafik kazalarında azalma olduğunun tespit edildiği açıklandı.

(EFE-MŞ)

03.05.2007 18:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title