Haberler

Kütahya- Gediz Karayolu 1,5 Saat Kapandı

Kütahya- Gediz karayolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 1.5 saat trafiğe kapandı.

Kütahya- Gediz karayolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 1.5 saat trafiğe kapandı.

Eskigediz Yaylaköy Rampası ile Yunuslar beldesi arasında dün saat 21.00 civarı başlayan tipi nedeniyle yoldaki araçlardan altısı kayarak kara saplandı. Ağır tonajlı araçlarla kapanan yolda trafik durdu. Gediz trafik ekipleri, yol emniyetinin sağlanması amacıyla Eskigediz- Yunuslar beldeleri arasında araçların geçişine bir süre izin vermedi, yolun her iki yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Gediz ve Çavdarhisar'dan gelen Karayolu ekipleri ile köylerden gelen traktörlerin yardımıyla kayan araçlar kurtarıldı. Kar ve aşırı buzlanmaya karşı yapılan tuzlama çalışmalarının ardından yol saat 22.30'da ulaşıma açıldı. Yol güzergahında incelemeler yapan Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, yoğun kar yağışıyla meydana gelen araç kaymaları yüzünden yolun yaklaşık 1.5 saat ulaşıma kapatıldığını, daha sonra tekrar trafiğe açıldığını söyledi.

Ulaşımı olumsuz etkileyen kar yağışının ilerleyen saatlerde artarak devam edebileceğini belirten Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, trafik ekiplerine anonslar geçerek sürücüleri gizli buzlanma ve etkili kar yağışı konusunda uyarmalarını, güzergahta zincirsiz ve çekme halatsız araçların seyrine izin verilmemesini istedi. - Kütahya / Gediz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskigediz Kütahya Gediz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title