Haberler

Kütahya'dan çaldıkları altınlarla Gediz'de yakalandılar

Güncelleme:

Kütahya'da iki evden altın çaldıkları tespit edilen 4 zanlı, Gediz ilçesi girişinde çaldıkları altınlarla birlikte polis tarafından yakalandı.

Kütahya'da iki evden altın çaldıkları tespit edilen 4 zanlı, Gediz ilçesi girişinde çaldıkları altınlarla birlikte polis tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çok sayıda hırsızlık kayıtları bulunan şahısların araç ile Kütahya'ya geldiğini, bir süre sonra aracın il merkezinden çıkış yaptığını tespit etti. Şüpheli araç Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilçe girişinde durduruldu. Araç içerisinde bulunan A.Y.(29), S.K.(29), C.A.(25), İ.A.(15) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların çok sayıda hırsızlık kaydı olduğu, İ.A.'ın 1 adet C.A.'ın 6 adet aranması olduğu anlaşıldı. Araçta yapılan aramada, 60 adet çeyrek altın, 6 adet ata altını, 2 adet altın küpe, 2 adet altın yüzük, 480 TL para, 3 adet kapı açmakta için kullanılan aparat ele geçirildi.

Ele geçirilen altınların Kütahya Zafertepe Mahallesinde ikamet eden İ.A ve E.A. isimli şahıslara ait olduğu tespit edilerek, bahse konu altınlar müştekilere teslim edildi. Şüpheli şahıslar Gediz ilçesinden Kütahya'ya getirilerek gerekli işlemler yapıldıktan sonra adli mercilere çıkarılmak üzere gözaltına alındı.

(Hüseyin Efe/ İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Kütahya Gediz Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title