Haberler

Kütahya'dan AK Partiye 45 Kişi Aday Adaylık Başvurusu Yaptı

12 Haziranda Yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri İçin Kütahya'dan Aday Adayı Olarak AK Parti Genel Merkezi ve İl Başkanlığına 45 Kişi Başvuruda Bulundu.

12 Haziranda yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri için Kütahya'dan aday adayı olarak AK Parti Genel Merkezi ve İl Başkanlığına 45 kişi başvuruda bulundu.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Musa Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 milletvekili seçilecek Kütahya için parti genel merkezine 10, il başkanlığına 35 kişinin müracaat ettiğini bildirdi.

Yılmaz, müracaat edeceğini bildirip henüz belgelerini teslim etmeyen 3-4 kişinin daha bulunduğunu ve bunlarla aday adayı sayısının artmasını beklediklerini belirterek, mevcut AK Parti Kütahya milletvekillerinden Soner Aksoy, Hasan Fehmi Kinay, İsmail Hakkı Biçer ve Hüseyin Tuğcu'nun aday adaylığı için müracaatta bulunduğunu, Hüsnü Ordu'nun ise başvuru yapmadığını kaydetti.

AK Parti İl Başkanlığına, Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Hatice Yakar ve Tavşanlı ilçesinde yaşayan Fatih Sam olmak üzere 2 engelli, Hatice Yakar'ın yanı sıra çini sanatçısı Aysel Yükselener, geçen yıl İzmir'de silahlı saldırıda öldürülen üniversite öğrencisi Selen Ayla'nın annesi eczacı Hatice Ayla ve Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa eden Dr. Bedia Türkyılmaz olmak üzere 4 kadının aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi.

Aday adayları arasında eski EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, eski TCDD Genel Müdür Yardımcısı İsmet Duman, eski Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, eski AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Vural Kavuncu, Eğitim-Bir-Sen Basın Yayın Sekreteri Hıdır Yıldırım, televizyon ve radyo programı yapımcısı Yavuz Selim Koç, Yatırımlar, Proje Strateji Uzmanı Himmet Uygun ile eski AK Parti Kütahya milletvekilleri Abdullah Erdem Cantimur ve Alaattin Güven de bulunuyor.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title