Haberler

Kütahya'daki Tren Kazası

Kütahya'nın Çöğürler Köyü Yakınlarında 9 Kişinin Öldüğü, 30 Kişinin Yaralandığı Kazayla İlgili Olarak Bugün Adliyeye Sevk Edilen 2 Makinist Savcılık Tarafından Serbest Bırakılırken, 3 Hat Bakım Görevlisi İse Tutuklanmaları Talebiyle Nöbetçe Mahkemeye Sevk Edildi.

Kütahya'nın Çöğürler köyü yakınlarında 9 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı kazayla ilgili olarak bugün adliyeye sevk edilen 2 makinist savcılık tarafından serbest bırakılırken, 3 hat bakım görevlisi ise tutuklanmaları talebiyle nöbetçe mahkemeye sevk edildi.

Denizli-Haydarpaşa seferini yapmakta olan Pamukkale Ekspresi isimli yolcu treninin Kütahya'nın Çöğürler köyü yakınlarında devrilmesi neticesinde meydana gelen kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Makinistler Bülent Ö., Erdinç K., hat bakım görevlileri H. İbrahim D., Tarık Y. ve Mustafa K., jandarmadaki ifadelerinin ardından bugün öğleden sonra adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Turgay'a ifade veren makinistler Bülent Ö. ve Erdinç K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, hat bakım

görevlileri H. İbrahim D., Tarık Y. ve Mustafa K. ise tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

(EFE-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title