Haberler

Kütahya'da Yurtlara 32 Milyon YTL'lik Ödenek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Kit Komisyonu Kredi ve Yurtlar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur, Yüksek Öğrenim Gören Öğrenciler İçin Yapılacak Olan Kütahya İl Merkezinde Bin Kişilik ve Simav'da 500 Kişilik Öğrenci Yurtlarının Ödeneklerinin Hazır Olduğunu Bildirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), KİT Komisyonu Kredi ve Yurtlar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur, yüksek öğrenim gören öğrenciler için yapılacak olan Kütahya il merkezinde bin kişilik ve Simav'da 500 kişilik öğrenci yurtlarının ödeneklerinin hazır olduğunu bildirdi.

Kütahya il merkezinde yapılacak yurt için 20 milyon YTL ve Simav'da yapılacak olan yurt için de 12 milyon YTL'lik ödeneğin hazır olduğunu dile getiren Milletvekili Cantimur, söz konusu yurtlar için ihale açılarak en kısa zamanda da temellerinin atılacağını kaydetti. Yurt yapımlarının kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Cantimur, bu güne kadar parti olarak verilen sözlerin tek tek yerine getirildiğini, bu konuda kimsenin endişesinin olmaması gerektiğini söyledi.

(EFE-MŞ)

31.03.2007 11:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title