Haberler

Kütahya'da Turizm Haftası Etkinlikleri

Vali Ahmet Hamdi Nayir, 42. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Çiniciler Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, turizm sektörü temsilcileri, 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi yarışmasından altın madalyayla dönen Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Turizm Haftası kapsamında Pazar gününe dek sürecek etkinlikler hakkında Vali Nayir'e bilgiler verdi.

Kütahya'nın sahip olduğu potansiyellerinin iyi değerlendirildiği takdirde Türkiye'nin 2023 turizm hedefine ulaşması noktasında önemli katkılarda bulunabileceğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Her ülkenin, her ilin mutlaka çalışma gündeminde turizme ait maddeleri var. Beklentileri çok olan bir konu, turizm konusu. Ülkemizin hedefleri arasında da 50 milyar dolar gelir ve 50 milyon turist diye bir hedefimiz var. Ulaşılamayacak bir hedef değil ama bu her ilin kendine düşeni yapmasıyla ortaya çıkabilecek, sonucu alınabilecek bir husus. Güzel Kütahyamızda da turizm açısından değerlendirilebilecek çoklu ögelerimiz, çoklu imkanlarımız var" dedi.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Hamdi Nayir Turizm Haftası İstanbul Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title