Haberler

Kütahya'da Siyaset

AK Parti Kütahya Kadın Kolları İl Başkanı Meral Bozoğlu, Partilerine Üye Bir Grup Kadının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saflarına Geçtiği Yönündeki İddiaların Asılsız Olduğunu Söyledi.

AK Parti Kütahya Kadın Kolları İl Başkanı Meral Bozoğlu, partilerine üye bir grup kadının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) saflarına geçtiği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Bozoğlu, düzenlediği basın toplantısında, MHP'ye geçen kadınların partilerine üye olmadığını belirterek, "Ben 4 Ocak 2002'den beri görev yapan AK Parti İl Kadın Kolları'nın kurucu başkanı olarak, söz konusu 5 bayanın hiç birinin AK Parti kadın kollarımızla hiçbir zaman, hiçbir şekilde, hiç bir görevlerinin olmadığını çok açık ve net olarak ilan ediyorum. Yalanla imanın bir arada olamayacağını bize öğretmeye kalkan, özlerinin sözlerinin bir olduğunu iddia eden MHP'yi dürüstlüğe davet ediyorum. Lütfen varsa plan, projelerinizi anlatın, milletimiz için ne yapmak istiyorsanız onu anlatın, böyle çalışmalarınız yoksa da karalama siyaseti uygulamayın. Biz kendimizden eminiz. Hamurunu milletin yoğurduğu, kumaşını milletin dokuduğu partimiz, yine aziz milletimizin teveccühleri ve Allah'ın izni ile yine iktidar olacaktır. Bu bizi daha da olgunlaştıracak ve hizmetimizi artıracaktır. Aziz milletin AK Parti'ye olan bu teveccühü karşısında ne yapacağını bilemeyenler, belli grupların duygularını suiistimal ederek baskıyla, acitasyonla oy isteyenler, kendilerini anlatmak yerine, AK Parti ile ilgili çarpık haber yayınlayarak hem yerel medyamızın, hem de halkımızın zihnini bulandırmaya çalışanlar, geçtiğimiz günlerde AK Parti Kadın Kolları'nda sözde görev yapan bir grup kadının kendi partilerine geçtiğini belirten bir açıklama yapmışlardır. Biz Adalet ve Kalkınma Partisi olarak, 14 Ağustos 2001'de kurulduğu günden beri insan merkezli çalışan, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesi ile hareket eden bir partiyiz. Kadını ile erkeği ile o gün bugündür çalıştık. Bugün ve her an aynı aşkla, aynı şevkle, aynı heyecanla yol almaya devam. Çünkü AK Parti, milletin partisi, milletin iktidarıdır. Millet, partisine sahip çıkmaya devam etmektedir. Siyasi tarihimizde ilk kez bir iktidar partisi bu kadar büyük halk teveccühü ve sevgi seli ile kucaklanmaktadır" dedi.

(EFE-MŞ)

17.07.2007 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title